Szállítási feltételek

Szállítási feltételek


Házhoz szállítás díjszabása Magyarország területén MPL futárszolgálattal:

– Rendelési érték 0-30.000- Ft között – Házhoz szállítás díja: 1450.- Ft.
– Rendelési érték 30.000- Ft felett – Házhoz szállítás díját magunkra vállaljuk.

Szállítási határidő
Raktáron lévő termékek esetében 2-3 munkanap
Raktáron nem lévő termékek esetében 3-7 munkanap

Házhoz szállítási információk
A leddecor.eu webáruház megrendeléseit a  MPL futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjen megvizsgálni! A csomagoláson, termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét az MPL kézbesítőjétől, amiben a sérülés, panasz rögzítésre kérül. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.