Tippek karácsonyi LED fényfüzérek felhasználásához

Karácsonykor sokan díszítik házukat, kertjüket színes világítással. Ezekhez a világításokhoz gyűjtöttünk néhány tippet.

Tekerjen LED fényfüzéreket a fákra és bokrokra!

A LED fényfüzéreket a fák törzsére és ágaira tekerve igazán hangulatos világítást kapunk. Az kaputól a bejáratig tartó utat szegélyező fákra és bokrokra tekerve a hangulatos fényben érkezhetnek a vendégek a karácsonyi ebédekre, vacsorákra.

Tegyen fényfüzéreket az eresz alá!

Körbe a házra az eresz alá rögzített fényfüzérekkel és jégcsap füzérekkel karácsonyi hangulatot varázsolhat a ház köré. A legjobb ha leméri a díszíteni kívánt épülethosszt és ennek alapján választ fényfüzért. A 70 méter hosszú fényfüzér elég sok házra elegendő. Ha hosszú füzért választ, akkor kevesebb dugaljra lesz szükség.

Díszítsen világító figurákkal!

A világító rénszarvasok és a világító Mikulás láttán a gyerekek biztosan nagyon fognak örülni.

Tegye a világítást önműködővé!

Ha olyan fényfüzért választ amely alkonykapcsolóval van ellátva, akkor egyszer kell felszerelni, csatlakoztatni a hálózathoz. Így minden este a megfelelő időben kapcsol be akarácsonyi világítás.
Lehet azonban időkapcsolóval is kombinálni a füzéreket. Egyszerűen dugja be a dugaljba, az elosztót, abba csatlakoztassa a különböző világító díszeket. Így minden világítás egyszerre kapcsol be.
A fogyasztás miatt sem kell aggódnia, a LED-ek keveset fogyasztanak.

Extra tipp: romantikus hangulatvilágítás a hálószobába

Az ágy fölé a képen látható módon elhelyezett  fényfüzér hangulatos fényt ad. Színesben igazi karácsonyi hangulatot csempészhet a hálószobába akkor is, ha a karácsonyfa a nappaliban van. Képeket rácsíptetve a romantikus hangulat egészen a végletekig fokozható.

Képek forrása: pixabay.com és idlights.com